Vondt etter laparoskopi

Spesielt vondt etter mye gåing. Det føles som smertene kommer innenfra og ikke fra sting i navlen. Er redd det er noe galt der inne nå. Noen som vet om dette kan være en komplikasjon?

Føler ikke særlig luftsmerter, men magen er fortsatt . En uke etter laparoskopi 27.

Smerter en måned etter laparaskopi. Formen etter kikkhullsoperasjon 8. Laparoskopi – Legeforeningen legeforeningen. Da dette i utgangspunktet. De første dagene etter operasjonen kan du føle deg oppblåst i maven og ha vondt i skuldrene.

Dette skyldes irritasjon . Hei, Ble operert med kikkhull på tirsdag pga av en Exu, der de fjernet høyre eggleder. Snitt i navlen og stykk over symfysen.

Jeg fikk beskjed at jeg låg. Dere som har tatt laparoskopi , trenger litt. Spørsmål til dere som har hatt laparoskopi – Ufrivillig. Erfaring med laparoskopi?

Hadde også en del smerter etter operasjonen, så var nok lurt. Var helt avhengig av mannen for å komme meg på do og . Jeg hadde en diagnostisk lap for nøyaktig uker siden. Stingene sitter fortsatt i, hvor lang tid tar det før de løser seg opp? Såret i navlen ser ganske stygt ut med noen hevelser, og jeg vil gjerne at det skal bli så fint som mulig. Har også fått litt vondt der hvor stingene sitter i navlen den siste dagen.

Igår tok jeg laparoskopi og var ferdig operert rundt halv ni – ni på morgenen. Den drillet og skulte nedi der, men fant ingen endometriose. Så enkelt inngrep sådan. Våknet en stund etterpå med jævlige smerter men fikk en fin rosa pille som ordnet det meste av den smerten etterhvert.

Flere resultater fra forum. Vondt etter lapraskopi 19. Bufret Lignende INFORMASJON TIL DEG SOM HAR FÅTT UTFØRT LAPAROSKOPI ( kikkhullsoperasjon i buken). Hva er vanlig etter operasjonen.

Ta kontakt dersom du får feber, sterke smerter eller store . Har hatt en laparoskopi og hysteroskopi og gudene vet hva i dag. Har kommet hjem og føler meg i ok form, bortsett fra at det gjør så inn i granskuen vondt i. Den presset opp mot skuldrene, helt normalt, derfor vondt. Mitt råd er aat du kontakter avdelingen, hvor du ble operert, hvor du etter vanlig undersøkelse kanskje blir foreslått kikkhullsundersøkelse (diagnostisk laparoskopi ). Jeg tror dette vil være det . Så kom dagen hvor jeg skulle inn til laparoskopi. Jeg skulle møte opp på morgenen og være fastende.

Jeg ble litt overrasket over at partnere ikke kan være med inn på avdelingen i det hele tatt, så etter at jeg ble ropt opp måtte mannen dra hjem. Dessuten viste det seg at jeg var gravid. Jeg husker ikke helt om jeg hadde magesmerter etterpå, men det er kanskje fordi jeg hadde sinnsykt vondt i skuldrene.

Mest i den høyre, jeg klarte ikke . Det er ønskelig at du ikke er alene det første døgnet etter operasjonen. Litt blødning fra skjeden er vanlig. Oppdrag: Det er stor variasjon i bruk av kikkhullskirurgi mellom de ulike gyne- kologiske avdelingene i Norge.

Den nasjonale veilederen i generell gynekologi anbefaler . Siste år har laparoskopisk kirurgi med nett overtatt for tidligere åpne metoder. Diakonhjemmet gjør nå ca 350. Ved residiv etter TEP må dette løses med åpen kirurgi. Pasientinformasjon etter TEP. Aktivitetsnivå styres etter smerter.

Ingen aktivitetsbegrensninger. Hadde lap forrige tirsdag, smertene ga seg egentlig på lørdag, så på søndagen gikk jeg en laaaaaang tur. Men begynte og trene igjen etter 4-5dager, da var sårsmertene omtrent helt borte. For mange jenter og damer har laparoskopi blitt en utmerket måte å bli kvitt ulike sykdommer. Ubehag med slik innblanding er liten, og livsrisikoen reduseres.

Gjenopprettingsperioden går vanligvis lettere enn med konvensjonelle kirurgiske inngrep. Men fortsatt har pasienter ofte smerte etter laparoskopi. En tidligere meta analyse undersøkte om oppvarmet COgass gav mindre smerter etter laparoskopi.