Ebay tips blogg

Aliexpress har jo lenge vært en av mine favoritt steder å kjøpe småting fra, og det er jo så utrolig billig og mye fint! Der har jeg postet en rekke ebay og aliexpress finds! Ebay Guide – Mine beste tips ! Du kan finne så og si alt du måtte se lete etter.

Alt ifra mobildeksler, til smykker og vipper.

De som kjenner meg vet at jeg er ganske så avhengig av ebay , jeg bestiller noe så og si hver uke. Har lenge lurt på om jeg skulle lage et lite ebay innlegg om tips og mine favoritter, har fått . Samt instagram, polaroid og apper. Her kommer dagens antrekk med min nye fine bomberjakke. Jeg kjøpte den brukt på ebay. Det er mange som spør meg om ebay – tips , og jeg vet ikke helt hva dere vil jeg skal fortelle?

På denne jakken skrev jeg bomber jacket yeezus tour kanye west oversized i søkefeltet, . See what items on eBay consist of an interesting Blogg – tips collection.

Join tillapillaa to create inspiring collections on eBay ! I dag er siste skoledag for min del, og når klokken slår to er det helg ! Siden Andreas kommer i kveld tar jeg meg fri i morgen, og det syns jeg hørtes ut som en lur idé. Tenkte å komme med noen eBay – tips til dere! Noen ganger klikker det helt for . Jeg har mine perioder på eBay , det skal sies.

Skal du handle julegaver på eBay ? Da bør du sjekke ut disse tipsene. Bay kan være både morsomt og rimelig, men noen forhåndsregler bør man ta. Her har du mine beste eBay – tips for en god handel! Handle aldri for mer enn 1kr. Her er noen tips til deg som ikke er så godt kjent med ebay : 1. En detaljert guide med hvordan du registrerer deg og betaler, finner du på Ingrid sin blogg.

Som önskat kommer här nu ett inlägg med ebay tips som passar nu till hösten! Brukar alltid hitta maaaaassa fint men idag var det lite svårare. Men, det blev ju ändå ganska bra tillslut eller hur?

Jag beställde faktiskt hem solglasögonen i vitt, hoppas dom är som jag tänkt mig. I dag tenkte jeg å gi dere et supernyttig tips til hvordan dere kan spare penger på nettshoppingen! Det er ekstra gøy å være jente når det finnes så mange, søte rosa ting! Siste innkjøp hos meg er et instant kamera som tar mini-polaroidbilder.

Har ikke fått testet det ut ennå, har bare blitt fristet etter å ha sett utrolig mange skjønne bilder av det og fra det på instagram, så jeg kjente at jeg også hadde lyst på . Kroppen er slapp og hodet er tungt, men det er godt å ha MacBooken med blogg og musikk. Noen av dere har savnet eBay -favoritter, og jeg tenker det er fint å ha et slik innlegg en gang i måneden. Publisert i Blogg ,Interiør. Tagged ebay , favoritter, interiør, . Mine tips for vellykket ebay shopping!

Først og fremst kan jeg jo si litt om hva eBay er. De har ett godt opplegg iforhold til mange andre utenlandske nettsider, som jeg kommer inn på i dette blogginnlegget. Alt fra hårstrikk, kakeutstyr, leker til barn, og pynteting finner man ofte svært billig fra andre lan og det er lett å la seg rive med når man finner den ene nyttige (?) tingen etter den andre. Dere etterlyser stadigvekk tips for eBay og etsy. Selv om det bestandig . Sjekk ut, det kommer mer tips etterhvert :).

Etter jeg flyttet til Oslo ble bloggingen sporadisk og halvhjertet, og derfor avslutter jeg hverdagsbloggingen her, med en samling av tekster, bilder og utrolig mange fine minner. Evnt linker til de fine tingen du poste ovenfor 🙂 Reply.