Drukning beste måten å dø på

Noen sier jo også at drukning er den mest behagelige måten å dø på. Så et Horizon-program om hvilke måte som var den beste å dø på. Hvilken måte tror dere er den mest smertefulle måten å dø på ? Dette ble sagt etter at.

Flere resultater fra freak. Generell debatt – Kvinneguiden Forum forum.

Den verste måten å dø på? Samfunn og verden › Generell debatt Bufret Lignende 19. For meg er det å dø i brann og å drukne som sl.

Selve overgangen fra våken til borte er kanskje det beste og en ganske behagelig måte å dø på. Kan man si man har druknet hvis man overlever. Grusomme måter å dø på – Generell debatt innlegg 22.

Beste måten å ta selvmord på? Vi som sørger innlegg 20.

Dømt til døden – Sosial prat og humor innlegg 24. Lege og tidligere redaktør av det anerkjente tidsskriftet British Medical Journal, Richard Smith, mener kreft er den beste måten å dø på , og at . Ikke så mange som kan fortelle at det var den beste måten å dø på ,vel. Etter beste evne prøver jeg å redegjøre for beskyttelse mot nedkjølingen og redningstiltak, spesielt redningen fra kaldt vann og etter drukning. Jeg har ei venninne som nesten druknet en gang, det var smertefullt en liten stun . For eksempel har man i krigersamfunn som regel foretrukket å dø i kamp, mens representanter for mer fredelige folkeslag har argumentert for at det er best å . Jeg stemte på krig,mye bedre det enn å dø av varme!

Det er den ubehagligste måten å dø på tror jeg,og drukning da. Men kunne ha godt fryst i . Grunnen til dette var rett og slett at jeg hadde hørt at drukning var den mest behagelige måten å dø på. Nå vet jeg at dette kanskje kan være en . CO2-forgiftning, drukne meg selv eller se en hel fotballkamp. Men CO-forgiftning derimot er en helt smertefri måte å dø på. Hun bretter den sammen, legger den pent ved siden av seg.

Hun vet at drukning er den mest behagelige måten å dø på , men vil . Noe du prøver å fortelle? Det skal være vanskelig å drukne seg selv, har jeg hørt.

Hvorfor gjør ikke folk det på denne måten ? Faren min druknet , sa gutten i et tonefall som om denne måten å dø på på et eller annet vis opphøyde faren og gav ham grunn til å være stolt. Eg gidder ikkje å diskutere dette, si meg heller en god smertefri måte å dø på. Mangler: drukning Halshogges eller drukne?

Dilemmas › Blogg Bufret 28. Dagens dilemma er: Halshogges sakte eller drukne ?